Despre proiect - Ansamblu rezidențial BrickLofts

Despre proiect

Brick e mai mult decât un concept de living, este ocazia de a-ți transforma viziunea într-un stil de viață. Bine-ai venit acasă, unde totul este la nivel înalt, de sus până jos.

apartamente de vanzare Bucuresti

Viziunea unui nou stil de viață

Vino să-ți alegi o locuință pe măsura ta!

Brick este expresia vie a unor idei îndrăznețe, un mod de a te distinge prin autenticitate și rafinament. Mai mult decât un concept de living, este ocazia de a-ți transforma viziunea într-un stil de viață.

Autentic și elegant prin arhitectură, impunător ca și structură, surprinzător până în cele mai mici detalii ca design și execuție, acesta este un proiect cu o abordare aparte, cu un caracter consistent, artistic.

Amplasat în zona de nord, de-a lungul unei străzi ce se deschide din artera principală, Brick oferă un refugiu liniștit în mijlocul celei mai vibrante zone a orașului.

Bine-ai venit acasă, unde totul este la nivel înalt, de la parter până la ultimul etaj!

O arhitectură monumentală care te invită să te bucuri de ea zi de zi!

Conceputa in stil industrial si transpusa in arhitectura contemporana cu elemente moderne, cladirea se distinge printr-un volum compact, cu elemente simple si cu un ritm precis, cu suprafațe vitrate supradimensionate, elemente structurale accentuate si detalii din metal negru.

Nuanțele rafinate ale îmbinării dintre clasic și contemporan redau o atmosferă caldă și eleganta. Acoperirea integrala a fațadei cu plăci din argilă caramizie completează aspectul teluric, tipic industrial.

design rafinat

Pe masură ce parcurgi călătoria de la exterior către interior descoperi detaliile care dau cu adevărat anvergură proiectului. Aici descoperi suprafețe din beton polisat, elemente metalice ample, instalații aparente, configurația industrială fiind îmblânzită de o dușumea naturală splendidă, din stejar periat. Fiecare element în parte contribuie la consistența și distincția Brick.

Descoperă alegerile care dau valoare proiectului în secțiunea Specificații Tehnice.

Trăind în Brick vei simți zi de zi ca cea mai bună alegere pe care ai făcut-o se numește începând de acum, ACASĂ.

apartamente Bucuresti
apartament duplex Bucuresti

Finisaje

O clădire pentru cei exigenți

Orice proiect extraordinar te impresionează încă de la prima vedere și apoi reușește chiar să-ți depășească așteptările pe măsură ce îl explorezi. Arhitectură de excepție, design interior fabulos, finisaje premium.
Nimic nu este întâmplător în apartamentul tău. Pereții de compartimentare au indice de izolare acustică sporită, iar inerția termică împiedică răcirea lor. Parchetul are aspect de dușumea și creează o estetică în ton cu elementele de metal îndrăznețe, fidele aspectului industrial. Încălzirea în pardoseală face din fiecare pas un răsfăț. Climatizarea este ultra silențioasă și îți oferă independență totală și control separat în fiecare cameră. Explorează specificațiile tehnice și lista completă a finisajelor și convinge-te cât de ușoară va fi viața ta AICI.

Puran

Proiectant general

Puran

Proiectant general

Fabrica de Arhitectură

Design Interior & Detalii de Execuție

Fabrica de Arhitectură

Design Interior & Detalii de Execuție

Stadiul proiectului