Dezvoltatorul

Activă în domeniul dezvoltării imobiliare de peste 15 ani, IN-SPEKT DEVELOPMENT este o companie cu capital 100% românesc, ce a demonstrat o funcționalitate excelentă, realizând proiecte cu un standard înalt de calitate.

Despre Dezvoltator

De 15 ani dezvoltăm proiecte imobiliare

Compania a acumulat expertiză pe piața din România în dezvoltarea spațiilor rezidențiale și de birouri, fiind un furnizor de soluții de calitate și cu personalitate pentru clienții săi.
Pornind de la faza de proiectare, printr-o gândire inovativă și o abordare creativă, arhitecturală și de design, prin folosirea celor mai noi materiale și tehnologii și până la
punerea în operă, compania livrează constant proiecte ce trec testul timpului.

Ne-am ales partenerii pe sprânceană și am beneficiat din plin de avantajul experienţei lor, companii de renume din arhitectură, inginerie și construcţii. De aceea am implementat mereu soluții sustenabile care au oferit confort fără compromisuri.

Proiecte rezidențiale

Parisian Views

Fațada Casei Memoriale Spiru Haret, în care reformatorul învățământului românesc a locuit alături de soția sa, Ana, era tot ce mai rămăsese din clădirea istorică. Echipa IN-SPEKT a ținut să aducă tribut istoriei, așa că astăzi aici se află unul dintre cele mai elegante proiecte rezidențiale din București, care păstrează prin reconstrucție totală clădirea istorică. Îmbrățișând trecutul cu naturalețe, fără inhibiții, proiectul rezidențial oferă ce e mai bun din ambele lumi: parterul și etajul I clasic restaurat și etajele superioare construite într-un exemplu de arhitectură modernă ce aduce un plus de valoare întregului ansamblu. La interior, finisajele splendide adaugă noblețe stilului modern de viață.

PROIECTE Office

Avantgarde Office building

Ne mâdrim cu o clădire de birouri elegantă, de 4.500 de mp, pe care sigur ai reținut-o dacă ai trecut măcar o dată pe bulevardul Iancu de Hunedoara, fix între Piața Victoriei pe o parte și Calea Dorobanți pe cealaltă.
Avantgarde își merită numele, la momentul livrării pe piață a fost clasificată clădire clasa A, fiind evaluată după dotările tehnice: sistem HVAC de ultimă generație, sistem de iluminat economic cu leduri, sistem de control al instalațiilor și echipamentelor BMS, acces în parcarea subterană cu lifturi auto, sistem de control acces și supraveghere video, pază 24/24 și servicii de administrare la cele mai înalte standarde.

Proiecte rezidențiale

Ansamblu rezidențial Traian

Noi credem că nu are rost să alegi o locuință într-o zonă verde dacă nu ai și o gradină pe măsură, ca să te bucuri de avantajele unui stil de viață mai natural. De aceea am gândit proiectul Traian: 30 de vile moderne, întinse pe o suprafață de teren de 30,000 mp, în zona Iancu Nicolae – Pipera, la marginea pădurii Băneasa. Să repetam oare?
30 de vile pe 30 000 de metri pătrați în Pădurea Băneasa.
Vilele au între 300 și 800 mp construiţi și sunt amplasate pe loturi generoase de teren, cu suprafețe între 800 și 2000 mp. În Traian ai grădini, locuri de parcare şi garaje, piscine private, totul într-un cadru cu o amenajare peisagistică deosebită.